1 takje rozemarijn
2 takjes tijm
1 teentje look
2 1⁄2 cl olijfolie
pezo
Zie en print het volledige recept op Dagelijkse kost en maak er je eigen versie van; belangrijk is enkel goed (kant-en-klaar) bladerdeeg en niet teveel liquide. Ik had nog wat bolonaise saus staan en had die beter wat meer verdund zodat de onderkant ook heerlijk krokant werd. Maar tans pis, verder prima gelukt. In plaats van de (in mijn ogen vaak overschatte) obligatoire mozzarella gruyère gebruikt, een ansjovisje had er ook nog bij gekund...
Zie en print het volledige recept op Dagelijkse kost en maak er je eigen versie van; belangrijk is enkel goed (kant-en-klaar) bladerdeeg en niet teveel liquide. Ik had nog wat bolonaise saus staan en had die beter wat meer verdund zodat de onderkant ook heerlijk krokant werd. Maar tans pis, verder prima gelukt. In plaats van de (in mijn ogen vaak overschatte) obligatoire mozzarella gruyère gebruikt, een ansjovisje had er ook nog bij gekund...
![]() | |
voor |
![]() |
na |
Geen opmerkingen:
Een reactie posten