dinsdag 24 september 2013

Moelleux van chocolade (die altijd lukt?)

Gisteren gezien op de FB-pagina van De Proeverij en besloten om - bijna volledig maar budgettair verantwoord!- eens na te maken. Te rade gegaan -bij wie anders- onze Jeroen die een "Moelleux van chocolade heeft die altijd lukt". En ja hoor, mijn eerste moelleux ever is gelukt! De foto's niet zo zeer (het was al laat) maar je ziet de chocolade lopen. Voor passievrucht en braambessen had ik geen budget (einde van de maand!) voor kiwi (?) geen goesting/geduld, dus enkel wat frambozen erop en een coulis van advocaat. 


     
Hieronder vanmorgen de moelleux in koude toestand, je ziet duidelijk de chocola nog zitten. 
 


De afwerking en zeker de foto laat (in vergelijking met de Proeverij) te wensen over. Maar er zijn verzachtende omstandigheden: tijdstip, budget, gerief, licht...Maar dat kan enkel maar verbeteren. Ik ben alvast zeer opgetogen dat mijn eerste experiment met dit heerlijk dessertje in ieder geval lukte en lekker smeuïg smaakte! Zéker voor herhaling vatbaar!


Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen