Eergisteren kalfsescalopes gekocht samen met (de Boekenuil, herinnert u nog?) een leuk boekje: "Heimwee naar La Bella Italia" van Onno H. Klein. Vond daarin niet direct wat ik zocht voor mijn "Scaloppine di Vitello" dus vlug het net op, en ja hoor, daar was ie weer; Jeroen Meus, de lieveling van de culinaire nationale "beus". Onze eigenste Jamie Oliver, veel minder smossig en -buiten zijn haarstijl- hyperactief, maar oerdegelijke Vlaamse kost! Een vriend voor de keukenpiet, een grote broer aan het fornuis. Ik beveel "zijn" site graag aan vrienden & kennissen en aan iedereen die het wil horen. Praktisch alles wat hij presenteert lukt ook, wat niet altijd evident is en kan gezegd worden van andere kooksites. Dus volgde ik hem gedwee voor het gerecht dat ik eigenlijk al in het begin in mijn gedachten had, namelijk Kalfsvlees alla Milanese. Success!
maandag 12 augustus 2013
Jeroen Meus, altijd preus!
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
Geen opmerkingen:
Een reactie posten